To je město. Někdy je ho moc a člověk hledá kousek života a někdy je ho víc a člověk si překvapeně pozdě večer vzpomene, že dnes zapomněl hledat. Někdy má smířlivou tvář a snaží se nabídnout kompromis. Hezká, líbí se mi. :O)
29.12.2013 20:54:22 | Tichá meluzína