prázdna čierna skrinka
keď si nádej
sama vykopala hrob
zasypala sa
a ešte si aj posadila čerstvé kvety
pochopila som
že na ňu sa spoliehať nemôžem
zmocnila sa ma úzkosť
škriabala som steny
vlastného vnútra
až do krvavých prstov
a vlastnou krvou
som písala závet
pre budúce generácie
našich nenarodených detí
že neostalo nič
čo by im patrilo
že neostali sme
už vlastne ani my
Přečteno 649x
Tipy 18
Poslední tipující: Martinecka23, mikrojimbo, Avola, Amonasr, poeta, Sýkorka07, Isquieasuus, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)