Osmnáctiletý večer
Anotace: No, nestalo se to...
Osmnáctiletý večer
Další pivo
další startka
a žádnej sex
zase
Mám tak krátkou sukni!
A ta stehna...
jaké má každá druhá
...
běhna
Tam a zpátky
a pak dlouho
nic
V noci
přivyklá tmě a hvězdám
zapomínám na den!
Zítra tě nepoznám.
Přečteno 575x
Tipy 7
Poslední tipující: bogen, Truckle, enigman, Isquieasuus
Komentáře (2)
Komentujících (2)