-Deštník-
Dnes obloha zuří v dešti velikém.
A z nebe padají ti slzy do tváře.
Já kráčím k tobě s deštníkem.
Malý úkryt - gesto spíš.
S krůpějí v očích o hvězdách snít.
Kdyť v životě záleží na kapkách.
Někdy chci změnit svět.
Řeky obrátit proud.
Všechny slzy světa - zapomenout.
Však dnes jsou to kapky.
Zítra spíš potok.
Co více zmůžem, než stavět lávky?