Anotace: Co všechno ustane na mysli člověku v silvestrovském opojení
Za stoupy davů,
lidi se baví,
za roztoužených mravů,
přejou si zdraví.
Přejou si šťastný nový rok,
chronologicky malý krok,
touží, aby to byl velký skok.
A přesto zůstanou tam kde jsou...
...snad jen možná naplní některá předsevzetí...
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?