rosa v okvětí
život se skládá z okamžiků
jakou váhu má okamžik
je to pouhý mžik?
nebo záchvěv ranní rosy
po tuláku
který bosý
za svítání hledal cestu
aby večer
popaměti
navrátil se odkud vyšel
hlavu schoulil
do okvětí
Přečteno 436x
Tipy 8
Poslední tipující: CoT, jitoush, enigman, Psavec, Amonasr
Komentáře (3)
Komentujících (3)