ráno modřejší večera
polykám tuny placeba
tupí(m) smysly
ne-svobodný ne-závislý
výjimečnost přibíjí na kříž
na hřeb jeden
na dva, na tři?
něco se jen tak nevstřebá
křičela bych z plných plic:
nespálil bys
i kdyby hořelo sebevíc
prožít svou roli
a nechat se vést
světem poloslov pologest
polostínů polochvil
tvého morfinu mi k přežití netřeba
přežívám ze všech sil
zas nevim co s tim... snad jen ty osminkový noty.:-)
04.01.2014 00:31:58 | Robin Marnolli