Provazochodec
Anotace: Na laně od vztahu
Utíká na laně nad propastí
Utíká ode všech zlostí
Utíká bez milosti
Provazochodec těžko stabilní
Obrazotvorec lehce labilní
Utíká vpřed jemnými krůčky
Nekouká zpět, neřeší půjčky
Co poskytnul nevlastní
Říká si mlčky
Zbylo mu málo, co dáti může
Dívce jen polibek a snad k tomu růže
Na víc se akrobat, žel už nezmůže
Nekouká zpátky, nekouká zpět
Dávno už uvadnul voňavý květ
Vnímá teď před sebou celičký svět
Síly se navrací i když kůže stárne
I přes to co zažil, nic není marné
Zas přijde jaro, jaro to vábné
Přečteno 387x
Tipy 4
Poslední tipující: synanceia, jitoush, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)