A co pravda někdy
není růžová !!
A co když musíš
začít od znova?
S čím?
Se vším!
S životem
S důvěrou
Ve ztrátě
hledáním
falešných nadějí
ztrácíš tu sebe …
Pro lež bys umřel
než v pravdě žil.
Tak přestaň brečet
A hledej cíl …
Neztrať sebe
pro jednu blbou kurvičku …