Anotace: ...
Tolik pátků, pondělí a střed…
Zavčasu vědět, kde nachází se střed
života, než zbyde mi jen pár dnů.
Kolik jen čtvrtků, úterků a chvil
nejspíš jsem bezúčelně protrávil,
ač nevím, jak vlastně rychle stárnu…
hmmm...trochu hloubky:-)
06.01.2014 19:41:00 | Robin Marnolli
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?