Anotace: Je to báseň sesmolená ze vzteku, když se naše kamarádská parta rozpadla...
Dosáhneme, čeho chceme?
Uspějeme?
Ta trojice podivná
se zase hádá
kvůli slabé prkotině
ta je ale stálá
Stálá jako neúspěch
když se něco nedaří
ty tři holky jako květ
spolu dožijí se stáří?
Na začátku usměvavá čtveřice
pak z toho vzniká trojice
a najednou je všechno pryč.
Dvě, jedna, zmizí jak bič.
A kvůli čemu?
Kvůli jedné hádce pitomé
Ke konci dospěju?
...budeme zase jako dřív?
Slyšeli jste?
Usmíření?
Copak to jde?
Být tu zase tři?
Dosáhneme, čeho chceme?
Uspějeme?