roztáhnu křídla a odletím daleko do motýlích světů,
kde strávím noc s tím nejkrásnějším z květů
a když budu jenom můra, ukradnu duze plášť
pak z našich srdcí vezmu bolest a zášť
nechám je rozplynout
snad potom ty smutné dny pominou
pro lásku broučka sundám si křídla,
abych s ním mohla ťapkat po mechu a dělat neplechu
radovat se a být šťastná
milovat se
zatím se ale vrátím do kukly a budu jen housenka plná snů
nastavím tvář všednosti šedivých dnů
nadechnu se a půjdu spát
do snů, kde mě má brouček rád
Líbí. Je to čisté a celkem fajn fantazie, zdrobněliny osobně tolik nemusím, ale co.
09.01.2014 23:42:44 | Robin Marnolli