upíjím z kalichu
živote upíjím z tvého kalichu
živote co vlastně já o tobě vím
nejlahodnější z vín
bouři tříštící se o útes
vánku spočinutí
co vlastně já o tobě vím
vždy tak blízko tobě
přeci- tak vzdáleni
vždy tak blízko poznání
přeci- dva neznámí
živote co vlastně já o tobě vím
ač časem znaveni
hrajeme hru prastarou
na schovávanou
sami před sebou
v bezbřehém obětí
početí
živote co vlastně já o tobě vím
na dně kalichu
lačněji upíjím
Přečteno 513x
Tipy 17
Poslední tipující: jenmravenec, enigman, střelkyně1, Avola, Jana B., Radhuza, Petbab, Robin Marnolli, Amonasr, WhiteRayne, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)