Sny
Anotace: pravda nebo sen...?
Někdo bere jako sen,
když jde v noci spát.
Opouští reálnou zem,
už nikdy nechce vstát...
Já beru jako své sny,
to co bych dokázat chtěla.
Nechám si o tom zdát vždy,
někdy nevěřím, že bych na to měla...
Doufám i v nereálné věci,
že mě třeba budeš mít rád.
Vždyť jsi mi to říkal...přeci,
že chceš být jen můj kamarád...
Někdy taky snívám o tom,
že pro někoho budu vším.
Budu plně šťastná...potom,
bohužel jen pořád sním...
Chci aby mě někdo měl rád,
abych prožila ten svůj sen...
Piš si, že o tvou lásku budu stát,
budu na tebe myslet celý den...
Komentáře (0)