Nevěrni věrnému....
Nevěrni věrnému, neznámé dvojice
po ulicích míhají...
U poštovní přepážky, u metra stanice
oči nezdvíhají...
V zapadlém motelu, v útrobách ložnice
potají hledají...
Ukryté polibky, jsou jich snad tisíce
z prachu je zvedají...
Nevěrni věrnému, vášnivé dvojice
odhalující nahotu...
Pro svoje touhy nemaje hranice
tančící na hrotu...
Ve víru tance prošoupou střevíce
duše jim plesají...
Za dveřmi rozkoše pozvedají sklenice
až s ránem klesají...
Nevěrni věrnému, ospalé dvojice
oběť na oltáři...
Před spánkem nevidí v zrcadle stropnice
výčitky pod víčky
schoulené v polštářích...
Přečteno 494x
Tipy 18
Poslední tipující: zdenka, vodnař, Martin Šimeček, Isquieasuus, Bakchus, zelená víla, enigman, jitoush, lostris, Amonasr, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)