Je jedna ráno a já ležím v učení
nesnáším tohle zkouškové mučení
chci tu zkoušku dát
a mít důvod se zas smát
nechci se pořád přežírat
fakt nechci v depkách přežívat
zavírám oči chce se mi spát
proč mi ta kráva nemůže zápich dát
ať už je konec toho období
každej student se tomu podrobí
co všechno ještě musím dát
kolik s*aček ještě musím znát
cesta do školy je tak dlouhá
do hospody je to zas jen chvíle pouhá
nééééééééééééééééé
nebudu řešit tohle dilema
jestli být s pivem nebo koulema