Máš strach co bude až život skončí?
Podíváš se z nebe, všichni se s Tebou loučí.
Tvůj kříž již na vrcholu stojí,
slaboch ten, kdo se toho bojí.
Nebeské zahrady otvírají své brány,
dojde na každého - vyjímky nejsou známy.
Po utrpení na konci pouti životní,
již jen věčná blaženost, věřme v ní!
<