změna
Změna
Metal mi dal dar,
začla jsem se učit,
smutek je jen cár,
nenechám se mučit.
Při metalu, při učení,
vše se mění bez prodlení.
Najednou už nejsem dítě,
přestávám mít strach,
radosti jak prase v žitě,
nepocítím krach.
Necítím se uvězněna,
volná jako štěně,
navždy ďáblem opuštěna,
děkuji té změně.
Při metalu píši básně,
to vám mohu prvně říci,
zas se cítím krásně.
Přečteno 314x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, RyxiraAmyGinger
Komentáře (4)
Komentujících (4)