Anotace: I tak to někdy končí.
Máš barvu očí kočičí
však mozek sotva slepičí.
Jazyk Tvůj když pustí hlášku
mám chuť zobnout něco prášků.
Věkem potom krása mizí,
děkuji bohu, že již si mi cizí.
Nakonec poučení či snad rada,
znamení lžou, žádný štír-já poznal hada.
téééda - my se známe? su štír a had taky - a mám zelený oči :oD
23.01.2014 08:47:18 | hanele m.
To bych si nikdy nedovolil o někom tvrdit bez důkladného průzkumu...
24.01.2014 07:24:47 | Michal69
proto můj dotaz :oD
24.01.2014 07:37:14 | hanele m.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?