Anotace: Šlechtici, v životě nehledej naději,lásku a mír.. čím více hledáš, tím méně nacházíš... ;-)
V dávných dnech příroda kouzla svá dávala,
V bahně a kamení květina zmírala.
Poníženě trpěla pro mou nenasytnost,
Stejně z ní stala se vyrvaná bezcennost!
Jak nedokonalé, vše k zániku směřuje,
a kat u šibenice oprátku šněruje.
Vzpomínám svět, vždyť krás zde bylo dost,
násilí, opilství, nevěrnost!
Kvítek sem rozdrtil v pěsti své sevřené,
život již vymizel z květiny červené.
Smrt si mě bere na výlet dlouhý,
brzy i Tebe zbaví Tvé touhy!
...Ach..:-)
17.10.2016 22:11:39 | Tvořilka Lenka
Docela pěkně výpravné. Líbí se mi. :O)
26.01.2014 16:16:15 | Tichá meluzína