Anotace: jen malý úkrok stranou - a lidé začnou dělat všechno proto, aby tě vrátili do svého šedivého středu...
a i když ty vyčnívající mám ráda, a třeba to může být potichu, neslyšitelně..vím , co to je vážit si...
26.01.2014 00:10:05 | zelená víla
Ikdyž s tím nesouhlasím, pravdou je že jsem to zažil. Ale přímo bytostně nesnáším být součástí čehokoliv. Pouze tohoto universa.
24.01.2014 13:29:59 | VEDz RVAHEs