Všechno o nás je lež
žij
dýchej
a umírej
směj se
a plač
buď střízlivý
a opíjej se do němoty
važ si života
a skákej ze skály
nic netušíme
nic nevíme
bloudíme
a přesto
všechno co jste o nás řekli
je pravda
a všechno co si o nás myslíte
je lež
budu tančit ve větru
a ty mě uvidíš
jak mizím
a bosky chodím po kamenech
a házím je do moře
až tam budem
budem někdy
topit se ve vlastních slzách
dokážeme udělat to co jsme nevěděli
že umíme
bude to náš vesmír
a poušť
naše řeka
právoplatná sebevražda