Anotace: když příliš emocí vybuchne v pustoprázdno
Na cestu hvězda temnoty,
prosvitla děravé kalhoty,
pod žebry lehce jen zahřála,
ale tu jizvu tam nechala.
Potichu křičím a spánkem bdím,
nadechnout taktéž se zastydím,
touha mne rozlomí na kusy,
srdce se srazilo - s kaktusy.
24.01.2014 23:32:03 | Robin Marnolli
"...dokázat nechat srdce, aby se roztrhlo"
tahle část se mi moc líbí
24.01.2014 22:21:50 | RyxiraAmyGinger