Anotace: Bojím se těch dnů a nadějí. Těch těžkých chvil, co do srdce vkládají. Bojím se...
Bojím se těch dnů
a nadějí.
Těch těžkých chvil,
co do srdce vkládají.
Bojím se lidských soudů,
tvrdých lidských slov,
i když špínu bys smyl,
vypíšou na tebe lov.
Stát v čele je nemilé,
když nepřítel blíží se v přesile.