Kapka vína
.
Na dně dvou sklenic
ještě zbyla kapka vína.
Rozpíná
se v ní vesmír...možná víc
Všechny sny o lásce se slanou příchutí.
Všechny prázdný dny ještě prázdnější noci pohltí.
Proč tak krátce
trvá blízkost
a s násilným klidem se rozprostře
nekonečnost
toho ničeho co po ní zbyde
.
Přečteno 383x
Tipy 9
Poslední tipující: josuatree, Isquieasuus, wendy.poezie, PacificTrans, jitoush, Robin Marnolli
Komentáře (2)
Komentujících (2)