Pozoruji svět, zamýšlím se dlouze
co žene nás, kolik síly v této touze.
Uspěchaný kolotoč našeho života
ubírá nám radosti.... přichází samota.
Upíjí z pohárů malými loky
než své dno zahlédneš trvá to roky.
Nechceš-li člověčetento pocit zažít
zastav se... zkus jinak život prožít.