Nadechl se aby promluvil
neměl spočítané hvězdy
stejně nevěděl co říct
to se prý ale běžně dělává
nikde nikdo nebyl
jen ticho bylo slyšet
jak si šumí svůj blues
o věčném klidu
tak aby ho slyšel jen on
nebyl vyjímečný
a nebyl můj
jen se cosi stalo
obrátil se tedy k Bohu
a pomyslel si
pane Bože kde jsi
hlavu vzhůru ale mlčel
znovu hluboký nádech
který ho k ničemu nepřimněl
jen to ticho hvězd uslyšel
byl zmatený
z ticha
z Boha
ze sebe ....
když znovu zklamal
vůbec nebyl zmatený
jen si tak trochu hrál se slovy
..........................................
a tak to na světě chodí