Ve svém životě teď jenom tápu.
co mi vlastně chceš těžko chápu.
Jsem na rozcestí svého bytí,
to co zažívám už není k žití.
Hledám chyby v sobě... druzích,
stále dokola jak v bludných kruzích.
Snad najdu světlo kdesi v dálce
a skončí boj....... v mé vnitřní válce.
no snad ano, odpouštěj svoje chyby, odpouštěj druhým a najdi se... pak třeba ta tvá vnitřní válka skončí, protože to musí strašně vysilovat...
30.01.2014 14:17:10 | zelená víla