Pojď vezmeme naši bolest
rány trápení i výčitky
spolu nanosíme myšlenky
ke slovům
slova k větám
a řekneme si pravdu
že bolest
je první knoflík
co škrtí nás u krku
že bolest
má dvě dirky
s vyschlým hrdlem
že bolest
my dva už známe
................................
no jo pravda ...
a za muže má lháře