Šou
Anotace: ...show must go on :-)
V srdci to pálí, že nemůžeš spát.
Rozehřátý železa nutí tě dál hrát...
Hrát hru na veselou holku, co má všechno na háku.
Přesto, že máš v duši svorku a v hlavě sto strašáků.
Cítíš neklid co tě svírá a nevíš co s tím.
V srdci hoří temná díra a ty musíš zahnat splín.
Můžeš skákat, můžeš řvát, dělat dál svou šou,
nebo můžeš přestat hrát a projít tou tmou...
Přečteno 346x
Tipy 3
Poslední tipující: WoQyX, terezčinapřezdívka, RyxiraAmyGinger
Komentáře (1)
Komentujících (1)