strom
..pod kůru mi zalezlo bolavé ráno
a v myšlence vlas můj dech severní rozčesal..
...u nohou zůstane nadále rozestláno
a dlouho je dní co plod čehosi ve mě zrál...
..jsem samocen zcela však je mi Tě líto
ty člověče jež sálá z Tebe bol...
...jsi žalostí děravý jako to síto
jsi samocen v louce jak zlomený stvol...
...u nohou mých s radostí dleli jste z jara
teď pergamen osud vytáhl číst...
...nikdo z nás netušil jaká je v dlani ta čára
každý ji určenou máš tím bud si jist...
...teď hledím tu na Tebe jak vlasy ti šednou
a skřehotá náhle Tvůj milý hlas...
...a líce Tvé smutkem Ti blednou
že světlo Tvé života pohasl čas...
Přečteno 370x
Tipy 5
Poslední tipující: La Ragazza con Bandiere Ceche, Jana B., Kett
Komentáře (1)
Komentujících (1)