Líbí, moc... :) ST za rytmus a melodičnost, tak trochu mi připomíná Vrchlického (mimochodem, jeden z mých oblíbenců ;)) Možná by si verše zasloužily trochu sjednotit formu - máš tam zbytečné pomlky, text vizuálně trochu ztrácí kontinuitu... Ale i přesto... super! ;)
06.02.2014 23:19:37 | La Ragazza con Bandiere Ceche