mezi propastmi
osudu
vznáším se na tom
co dávno dobře umím
moje chyby jsou moje
tvoje není moje
a
moje není tvoje
sen je právě tak dobrý
jako kafe se solí
životodárná směs
která zabíjí
a už je to tady zase
konec nekonec
příjde vůbec někdy
to
že
budu
stát
na
kamenech
a
řeknu
je
to
tady
(to uvnitř neviditelné)
ale
za
mnou
zajímavý počin, mám rád drobná grafická šílenství :)
21.02.2014 13:48:41 | PacificTrans
šílenkyně děkuje:)
21.02.2014 17:04:55 | Toda