Únorová
*
Plamínek zasvítí
jak pírko kolibříka
vesele zářivě
a venku steskem vzlyká
Barevná dívčinka
co šťastná byla kdysi
temnotou utíká
neznajíc kompromisy
Barevná dívčinka
co byla vždycky stálá
v své lásce veliké
vzpomíná na Hrabala
na jeho pábení
a svist poschotí v letu
to básník výkřikem
dává své vale světu
Je v šoku dívčinka
v srdci jí zeje rána
ten něžný kolibřík
vzpomíná na Bogana
*
Přečteno 448x
Tipy 12
Poslední tipující: zelená víla, kudlankaW, poeta, Calypsó, enigman, Danger, Psavec, Jana B., jitoush, Amonasr
Komentáře (5)
Komentujících (5)