hra každodennosti
každý hraje svou hru
denně na jevišti
denně na očích jeden druhému
každý hrajeme svou hru
denně v kruhu
nikdo nevystoupí
nikdo to nevysloví
každý sám za sebe
každý pro sebe
aby si neublížil
aby ho ten druhý nepřestal
mít rád
chce se nám křičet
to nemůže být pravda!
to je lež!
mlčíme
bloudíme v kruhu
falešné úsměvy
falešná přátelství
falešná láska
něco za něco
nic za nic
slovo mění závažnost
slovo nic neváží
bezbarvý chameleon
nijak se netváří
ztratil svou tvář
...
Přečteno 423x
Tipy 12
Poslední tipující: jenmravenec, Jana B., enigman, Amonasr, Inna M.
Komentáře (2)
Komentujících (2)