Anotace: Ten pocit, když se přihlásí.
Cítím, zvláštní to je,
cosi se ve mně hnulo,
jako nálet včelího roje,
do hlavy se vdulo.
Nevím co se to děje,
jen ses přihlásila,
u srdce hned hřeje,
tys mou krev pila?
Ty mi nepíšeš,
odpovědí se bojím,
jsem jen veš?
Já o to stojím!
Můžeš mi říct,
že nejsem Ti větrem?
Že stojíš o mne víc,
než když jsi s Petrem?