Kdo ti dal právo!!!
Tys odpornej byl!!!
Nadávky a bolest jsi jen chrlil!!!
Tvá pýcha byla ti prokletím.
Však proto nechcíps v objetí.
Byls sám jen s matkou tvou,
zahubils lásku dcer i svou.
Přátele jsi ztratil však,
jen ožralec zbyl ti, je to tak?
Teď hniješ v pekle a kaješ se,
za zločiny na tomto světě!!!
Odpuštění však nečekej,
zrady se neodpouštěj!!!