Odejdu do zlomu v krajině.
I ryzí zachutná lacině,
pokud si neplníš dané.
Stokrát jsem okusil porážku,
když už žít, jenom ne pro flašku,
neprohrát vše, co se stane.
Ještěže pořád existují básníci, kteří dodržují rým a počet slabik ve verších, co se rýmují
18.02.2014 20:49:37 | Julien Declair