Suchej juchej...de mi demi Brut
a někde hluboko
dělovej výstřel živočišnejch kostek
v zádíčkách holedbání
v řečišti křečí plulo přání
prkenný síťky pro leony
na ostro kára
hranou obalený
a směroplatný slova vkusu
odumírání od šampusu
kostní moučky
a suchej juchej
de mi demi Brut
i ty...
Přečteno 442x
Tipy 17
Poslední tipující: enigman, Radhuza, PacificTrans, Amonasr, Jana B., střelkyně1, Robin Marnolli, poeta, Zrska, Aaliyan, ...
Komentáře (12)
Komentujících (4)