bezva hravózní .)
21.02.2014 00:06:04 | PacificTrans
ty jeden smyslníku:-)
21.02.2014 17:37:25 | básněnka
taky bych řekla, že s tím jablkem nadělal se humbuk, zbytečnej...
banány já ráda, drzá Eva
zdravím Iv...:)
21.02.2014 00:05:01 | zelená víla
Banány zrály, nedozrály, pro dámy, nedá mi, kape jak vosk z piána potrhlého klavíristy, co místo klapek kape vosk horkého optimisty. Přezrál rek, byl z něj rozparek na krátký sukni slečny Jitky a Břetislav? Ten měl pech. Předběh ho Jarda z automobilky. Menší než slota, napadla mě bota a já se fakt umím bránit, a tak ta bota ječí jak pavián a paravánem se chce chránit. Na něm růžovej pták, je to plameňák a už ho to přestává bavit, roztáhnul křídla a frnknul do oblak. Asi tak nějak se dovedu při čtení správné blázniviny bavit. ST :O)
20.02.2014 20:38:13 | Tichá meluzína