Anotace: (stejně nikdy nevím, co sem psát)
Čeká
dav
na tu
s rozšklebeným
bokem
až nás
polkne
protřepe
vyplivne
...
o kus
blíž
cíli
Páni, to je metafora! Hodně dobré jako nápad.
07.03.2014 20:27:40 | lidus
a pak že je to krokem...
20.02.2014 23:28:11 | enigman
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?