v těch nejčernějších hodinách
(to jenom na slunci)
budu tvá i s tím, co jsem už ztratila
a nikdy nechtěla zpátky
moje oči nemají barvu
(to jenom ty tvoje)
já už nemám vodítko,
abych neztratila ty, které jsem na něm měla
vítr už nečistí mou mysl
(to jenom déšť dokáže)
nejsem si jistá,
že to,co říkám, jsou moje slova
¨
a to je tak všechno, co jsem tak chtěla říct i nechtěla, prostě to, co dělám vždycky, jednou tam a jednou támhle, bum.řach.bum, jsem dole, jsem zpátky