Tož ja prichadila na vysokyj náběrekrutoj a ..
Jinak ruština mě moc nebrat ;-) ale nicméně éto charášo Natašo :-)
22.02.2014 16:59:40 | xoxoxo
no občas mi to píše trochu do východu no:-),ale jinak s Dymytryjem nemám co společného, jen jsem šla kolem plakátu Arakainů :-)
23.02.2014 09:01:30 | básněnka