Vidím pořád toho pána a ty jeho medusy na hlavě a směju se.. :)
Jinak báseň se mi samozřejmě líbí.
23.02.2014 09:11:44 | PacificTrans
Teda. Úplně jsem tě zahlédla s tou pistolí, v dlouhém kabátě a s odhodláním velkých soubojů jako od Puškina. Dáma zakřičela a na povel vyletěl hliněný holub, ale nestačil ani nabrat výšku a rozprsknul se do ztracena. Dokokrhal spatřiv lišku. Paráda ST :O)
22.02.2014 11:51:36 | Tichá meluzína