Taky nemám ráda boje, přehnané soutěžení a hádky, a rovněž se tomu pokud možno vyhýbám. Možná je v této básni trochu smutku, ale to je jako v životě každého z nás. Všichni se musíme s něčím vyrovnávat a něčím špatným jsme si prošli. Mě se líbí ty verše od druhé poloviny, kde se skrývají živočišné myšlenky normálního chlapa. A to mě těší, protože kde jsou živočišné myšlenky, je i živočich a ten nikdy nesmutní dlouho. Otřepe se a je zas král. Třebas jen v myšlenkách, ale ty jsou základ. :O)
23.02.2014 20:31:44 | Tichá meluzína
Tvůj komentář mě potěšil. Ano, živočišnost, bezbřehost alespon v představách. Díky a hezký večer meluzinko :)
23.02.2014 21:50:12 | kudlankaW