ano, slovo dokáže pohladit, ale také ublížit. umění naaslouchání...tak už jen najít lavičku, místo, čas...děkuji všem za komentář, přečtení.z.
26.02.2014 10:20:47 | zdenka
Posadím se na tu lavičku s Vámi oběma a myslím, že nebudu sama. Přidají se další, až obsadíme všechny okolní lavičky a budeme mlčky naslouchat vyprávění. ST :O)
23.02.2014 20:39:12 | Tichá meluzína
Mám podobné přání...hezky řečené.
23.02.2014 19:25:55 | iluzionistka