Přítel.....
Anotace: šuplíková záležitost....
Ruku v ruce s ryzím jasem
zrada, závist často bývá.
Už od pradávna kráčí časem,
jen málokteré poklad skrývá...
Jen ten kdo v nouzi nejvyšší,
své dveře tobě nezavírá.
Ten kdo tvůj žal utiší
jsi-li na dně... Chybí víra...
Kdo zná tvou tvář bez úsměvu,
neklaní se jen úspěchu.
Rozzáří tvou hvězdu v šeru,
sedne si k tobě do mechu...
Kdo podrží tě v těžké chvíli,
přítel vzácný, přítel milý.
Přečteno 460x
Tipy 12
Poslední tipující: vodnař, Madanik, Bakchus, enigman, zelená víla, zdenka, jitoush, Amonasr, poeta
Komentáře (7)
Komentujících (4)