Létat po nebi jako ptáci
Bez křídel a oprátek
Být hlavou v oblacích
Za hlavní úkol
Na práci mít
A slunko v červáncích mýt
To jen pro začátek
Jako pan superman
Jen v lepším kostýmu
Pod záda otoman
A z paprsků hostinu
Na obláčku denně jíst
Kolem a dokola dětem oči plést
Tak akorát a nebýt za vola
Bez hloupých gest
Naučit
Jak krásně duše umí kvést
Létat v oblacích jako ptáci
Bez okovů a
Pavučin
Tak akorát a nebýt za vola
Bez hloupých gest
Naučit
Jak krásně duše umí kvést
Létat v oblacích jako ptáci
Bez okovů a
Pavučin.....Hezké..: )
27.02.2014 00:16:51 | Zrska