Duševní kolika
Jak uvězněna ve vězení,
toužící po pohlazení,
snící po tvém ojetí,
srdce se mi rozletí.
Propadám samotě,
s bolavou duší,
topím se v temnotě,
srdce mi buší.
Tělo se sevřelo.
"Dál už nemůžu jít!"
Co si ve mě umřelo
a přitom musím žít...
Přečteno 304x
Tipy 1
Poslední tipující: zelená víla
Komentáře (1)
Komentujících (1)