Odvolání
-K soudu jdem-
Zítra ráno k soud jdem,
mou osobu tam předvedem.
Můj právník je pan veliký,
sestřelí je "králíky"!
-K soudu jdem-
O mou duši bojujem,
můj život už je těžký dost,
prosím proto o milost.
-K soudu jdem-
Držte palce ať vyhrajem,
láska byla příčina,
"přísahám jsem nevinná"!
Přečteno 336x
Tipy 1
Poslední tipující: Woski
Komentáře (0)